Träna med oss, gör din intresseanmälan här!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Hermes
Stockholm

Nya riktlinjer kring Corona (covid-19)
2020-03-12 17:23
I Hermes tar vi hänsyn till varandra och nu behöver vi vara extra försiktiga av en allvarlig anledning. Om du eller någon i din närhet är smittad ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen.

Vi uppmanar samtliga medlemmar som befunnit sig i riskområden att stanna hemma i två veckor efter hemkomst. Samma uppmaning gäller även den som har någon i sitt hushåll som varit i riskområdena. 

Följande gäller:
Stanna hemma och avstå från träning om du känner dig sjuk eller krasslig, tänk på din egen och andras hälsa. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Läs mer hos Folkhälsomyndigheten.

Allmänna riktlinjer
För att hålla virussjukdomar borta generellt rekommenderas:

  • Tvätta händerna ofta och noggrant. Peta dig inte i ansiktet. 
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Om du känner dig krasslig, gå hem och ta hand om dig.
Samma riktlinjer gäller för både gymnaster och ledare.

Barn som verkar må dåligt på träning ombeds gå hem och vårdnadshavaren bör meddelas. 

Ledare som hostar, nyser, har feber och känner sig hängig är hemma och ställer in sin träning samt meddelar sina gymnaster och styrelsen via info@gkhermes.se. När träningen återupptas meddelas vårdnadshavaren via mail från ledaren. Hur du som ledare bokar av träningstiden finns skrivet på intranätet. Du kommer åt det genom att klicka på "intranät" uppe till höger högst upp på hemsidan där du sen loggar in med din vanliga inlogg för Sportadmin. 

Om du som vårdnadshavare vill vidta andra åtgärder har vi naturligtvis respekt för det. Styrelsen återkommer med ytterligare information på hemsidan fortsättningsvis. 

Vi följer utvecklingen och lyssnar på Folkhälsomyndigheten. Om läget skulle ändras och det kommer särskilda rekommendationer så återkommer vi med information om detta på hemsidan.

Nyhetsarkiv
Semestertider2020-07-04 11:18
Årsmötet sker digitalt2020-03-19 21:45
Kul med gympa2019-02-03 15:47
GK Hermes 100 års sång2017-06-21 22:19
Hermes peppning 2017-05-22 14:09
 
Intresseanmälan
Sociala medier
Beställ kläder & profilprodukter
Samarbetspartners