Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Hermes
Stockholm

Årsmötet sker digitalt
2020-03-19 21:45
Hej alla hermesmedlemmar!

Med anledning av rådande läge där möten och folksamlingar bör undvikas har styrelsen i GK Hermes beslutat att hålla årsmöte enligt tidigare kallelse men med deltagande över nätet. Du som är medlem bjuds in att delta via Zoom på din dator. 

Hur kommer årsmötet gå till rent praktiskt?

Ca 10 min innan mötet kommer du att få ett mejl skickat till dig med länk till mötet. Mejlet skickas ut till samma adress som får denna nyhet. 

Mötet sker på samma utsatta tid som tidigare, kl. 14.00. Men du klickar på länken så fort du får den. 

Är du med via dator behöver du inte vidta några extra förberedelser annat än att vara på plats vid din dator innan mötet börjar. Se till att ljudet är på på datorn.

Vill du delta via din telefon så förbereder du dig genom att ladda ner appen Zoom. I övrigt gör du precis som beskrivningen ovan, klickar på länken du får via mejl ca 10 min innan mötet startar. 

Har du inte fått ett mejl när klockan slår 13.55, mejla till info@gkhermes.se och hojta till så skickar vi länken till dig igen. 

Regler inför årsmötet:

Det är viktigt att du sätter din mikrofon på tyst läge (mute) när du inte pratar. Annars kommer det höras massa störande bakgrundsljud. När du vill säga något kan du slå på micken och prata. Mute-knappen hittar du på datorn i nedre vänstra hörnet. 

Årsmöteshandlingar:

Samtliga årsmötesdokument återfinns här på hemsidan. 
Valberedningens förslag till styrelse för nästa år och revisionsrapport kommer att läggas upp under fredagen. 

Vi hoppas att så många som möjligt såklart vill närvara via länk.
Vid frågor, kontakta info@gkhermes.se.

Allt gott!
Styrelsen genom Jessica Pettersson
GK Hermes ställer in träningarna
2020-03-18 15:09
Hej alla ledare, gymnaster och föräldrar!

Utifrån rådande situation gällande coronaviruset har GK Hermes styrelse nu tagit beslut om att ställa in alla föreningens träningar. Detta gäller från torsdagen den 19/3 till måndagen den 13/4. 

Vi vill samtidigt peppa och uppmuntra till rörelseglädje hemifrån. Prova på styrka, lek, dans eller hinderbana på egen hand eller varför inte med hela familjen! Har du ett bra tips på rörelseaktiviteter hemma/utomhus? Mejla info@gkhermes.se så kan vi hjälpa till att sprida ditt tips. Det kan vara en beskrivning, bild eller filmklipp. 

Mer information kring träningarna kommer senast torsdagen den 9/4. 

Vi kommer att avboka alla träningstider fram till påsken. Du som tränare behöver alltså inte göra något :). 

Ta hand om varandra!
Varma hälsningar
Styrelsen genom Jessica Pettersson
Nya riktlinjer kring Corona (covid-19)
2020-03-12 17:23
I Hermes tar vi hänsyn till varandra och nu behöver vi vara extra försiktiga av en allvarlig anledning. Om du eller någon i din närhet är smittad ska du stanna hemma, i enlighet med smittskyddslagen.

Vi uppmanar samtliga medlemmar som befunnit sig i riskområden att stanna hemma i två veckor efter hemkomst. Samma uppmaning gäller även den som har någon i sitt hushåll som varit i riskområdena. 

Följande gäller:
Stanna hemma och avstå från träning om du känner dig sjuk eller krasslig, tänk på din egen och andras hälsa. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Läs mer hos Folkhälsomyndigheten.

Allmänna riktlinjer
För att hålla virussjukdomar borta generellt rekommenderas:

  • Tvätta händerna ofta och noggrant. Peta dig inte i ansiktet. 
  • Hosta och nys i armvecket.
  • Om du känner dig krasslig, gå hem och ta hand om dig.
Samma riktlinjer gäller för både gymnaster och ledare.

Barn som verkar må dåligt på träning ombeds gå hem och vårdnadshavaren bör meddelas. 

Ledare som hostar, nyser, har feber och känner sig hängig är hemma och ställer in sin träning samt meddelar sina gymnaster och styrelsen via info@gkhermes.se. När träningen återupptas meddelas vårdnadshavaren via mail från ledaren. Hur du som ledare bokar av träningstiden finns skrivet på intranätet. Du kommer åt det genom att klicka på "intranät" uppe till höger högst upp på hemsidan där du sen loggar in med din vanliga inlogg för Sportadmin. 

Om du som vårdnadshavare vill vidta andra åtgärder har vi naturligtvis respekt för det. Styrelsen återkommer med ytterligare information på hemsidan fortsättningsvis. 

Vi följer utvecklingen och lyssnar på Folkhälsomyndigheten. Om läget skulle ändras och det kommer särskilda rekommendationer så återkommer vi med information om detta på hemsidan.
Nu finns det kläder att köpa i GK Hermes webshop!
2020-02-23 16:30
Nu har vi äntligen fått så gott som alla produkter i GK Hermes webshop. 
Klicka på länken nedan för att se utbudet på föreningsprodukter. 

 
Köanmälan
Sociala medier
Beställ kläder & profilprodukter
Samarbetspartners