Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GK Hermes
Stockholm

 
Bokningar till hösten kommer inom kort
2020-06-05 11:12
Nu har snart alla grupper avslutat träningarna den här terminen. Stort tack till er alla som varit med oss trots att vi har haft en unik situation under våren. 

Vi hoppas att ni alla har haft en rolig termin ändå och ser fram emot träningar i höst!

Just nu inväntar vi alla träningstider för hösten då vi ansöker om tider ett år i taget. Eftersom tider söks på detta sätt kan tider, dagar m.m. komma att ändras. Vi meddelar befintliga gymnaster samt ledare när alla tider har kommit och även blivit fördelade till respektive grupper. 

Som ni fick erfara i våras har vi ett uppdaterat administrationssystem :). Det betyder att när du bokar in ditt barn till hösten betalar du samtidigt för platsen. Är inte platsen betald är ditt barn heller inte inbokad i gruppen. Därför är det viktigt att ni är observanta i juni när mejl kommer för bokning av nästa termin så att ni inte missar er plats. 

Vi släpper först på bokningar för våra befintliga gymnaster. Hur vi släpper på barn från vår kö meddelas i juni när tider är satta. 

Njut av solen och sommaren så hör vi av oss inom kort!


GK Hermes har hyrt in en föreningskonsulent
2020-05-25 12:58

Vi välkomnar Jessica Petterson från FöreningsKraft som föreningenskonsulent!


Jessica har funnits med sedan hösten 2019 i en begränsad omfattning. Hennes insatser visade sig vara så värdefulla att styrelsen bestämde sig för att teckna ett avtal med ett större åtagande.


Från den 14 april finns Jessica hos oss i Hermes på cirka 40 tim/månad. Hon (Föreningskraft) kommer att ansvara för större delen av den operativa administrationen inom föreningen såsom:


  • mejladministration
  • medlemsadministration 
  • fakturering
  • lokaladministration
  • hemsida/intranät
  • försäkringar
  • rutinbeskrivningar/lathundar
  • utbildning
  • med mera

Avtalet med Föreningskraft är ett led i föreningens vilja till utveckling av verksamheten. Med en föreningskonsulent kan styrelsen fokusera på strategiska, ekonomiska samt verksamhetsutvecklande frågor. Vi hoppas att alla våra ledare, gymnaster och föräldrar är laddade för denna utvecklingsresa. Vi ser med tillförsikt på framtiden!


Vill du läsa mer om Jessica och hennes bakgrund, klicka här


Vänliga hälsningar

Styrelsen genom Marie Nyberg


Rabatterad träningsavgift för hösten 2020
2020-05-23 16:02

Under Corona tider har föreningen ställt in några veckors träning samt valt att träna ut efter påsk. Då detta ledde till minskat antal träningar under vårterminen. Styrelsen har beslutat att ge 20% rabatt på höstterminens träningsavgifter för alla befintliga gymnaster. 


Vi frågor och funderingar kan ni höra av er till info@gkhermes.se


Hälsningar
Styrelsen
 
Köanmälan
Sociala medier
Beställ kläder & profilprodukter
Samarbetspartners